Tviter menja dizajn

Bez autora
Oct 27 2011

Popularna društvena mreža „Tviter“ (Twitter) testira novi dizajn za koji se očekuje da će još više pojednostaviti korišćenje ovog servisa. Glavna promena na „Tviteru“ omogućavaće da se proširi „tajmlajn“ (timeline) i na taj način odmah vide sve povezane informacije koje se nalaze u „tvitu“.Do sada su se te informacije pojavljivale sa desne strane i tek nakon što kliknete na njih. Takođe biće i malih promena u dizajnu, tako će se tasteri „zvezdica“, „retvit“ i „riplaj“ (reply) nalaziti u gornjem desnom uglu.

Tviter menja dizajnPopularna društvena mreža „Tviter“ (Twitter) testira novi dizajn za koji se očekuje da će još više pojednostaviti korišćenje ovog servisa.

Glavna promena na „Tviteru“ omogućavaće da se proširi „tajmlajn“ (timeline) i na taj način odmah vide sve povezane informacije koje se nalaze u „tvitu“. Do sada su se te informacije pojavljivale sa desne strane i tek nakon što kliknete na njih.

Takođe biće i malih promena u dizajnu, tako će se tasteri „zvezdica“, „retvit“ i „riplaj“ (reply) nalaziti u gornjem desnom uglu.

I čelnici „Tvitera“ su potvrdili da obavljaju „male testove“ koje do sada mogu da vide samo određeni korisnici, a očekuje se da ova promena uskoro postane dostupna svima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik